Ontbijt & Bar

Ontbijt & Bar

ONTBIJT Een unieke manier om zelf te bepalen hoe je begin van de dag er uit ziet! Elke ochtend tussen 8.30 uur en 10.30 uur staat er een ontbijtbuffet voor u klaar in de lounge. Deze kunt u in de lounge nuttigen, maar ook in uw eigen kamer of buiten op het heerlijk zonnige terras. Mocht er in het standaard buffet iets niet bij zitten wat u wel erg lekker vindt om de dag goed te beginnen, dan kunt u dit de dag ervoor op een lijstje aangeven, zodat wij hier voor kunnen zorgen…

BAR mocht u in de lounge, eigen kamer of op het terras een drankje willen nuttigen, dan is dat ook geen enkel probleem. In de lounge staat een koelkast met fris en alcoholische dranken, die dagelijks aangevuld wordt. Ook is het mogelijk door middel van een lijstje aan te geven wat u graag in uw vakantie aangevuld ziet in het standaard assortiment. Bij vertrek worden de genuttigde consumpties afgerekend….

Ontbijtbuffet

Een goede start is een lekkere kop koffie of thee. Het buffet bestaat verder uit diverse broodjes, hartig beleg zoals: kaas, ham, salami en spek. Ook diegene die van zoet houdt wordt niet vergeten want elke dag staan er zoete broodjes voor u klaar en kunt u  kiezen uit zoet beleg zoals chocoladepasta en jam. Daarnaast bestaat het buffet nog uit zuivelproducten zoals: boter, gekookte eieren, yoghurt en melk. Ook zijn er ontbijtgranen aanwezig zoals: muesli en cornflakes en diverse soorten fruit.

Dranken

Water:

0,5 L met en zonder koolzuur

€ 1,00

Frisdranken:

0,33 cl cola, fanta en 7up

€ 1,00

Bier:

0,33 cl huisbier

€ 1,00

Wijn:

0,75 l rode/witte/rose

€ 4,00